Draagbare Open Diesel van de Frametype9kw Enige Fase Generator

Plaats van herkomst Chongqing, China
Merknaam HUAN NENG
Certificering CE, ISO 14001, ISO 9001
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs Negotiable
Verpakking Details De verpakking van de kartondoos voor elke reeks
Levertijd 7-15 het werkdagen
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 20000 reeksen per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Fase Eenfasig Nominale spanning 220
Frequentie 50HZ Garantie 12 Months/1000-Uren, 1 Jaar
Kleur De Eis van klanten Type Open/stil
Gewicht 108Kg Maximummacht 10KW
Geschatte Macht 9KW Eigenschap De snelheid van de bliksemlevering
Hoog licht

9kw de diesel van de enige fasegenerator

,

de diesel 420cc van de enige fasegenerator

,

Diesel van 9kw AVR Generator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Eenfasige Verticale direct-Injectieavr Diesel Generator

      Diesel van het enige fase zijn de open kader generators een populair type van generator dat wijd in diverse toepassingen wordt gebruikt. Deze generators worden ontworpen om elektromacht in situaties te veroorzaken waar de netmacht niet beschikbaar is, onbetrouwbaar, of niet uitvoerbaar. Zij werken door de kinetische energie van dieselverbranding in elektrische energie om te zetten, die aan machtsmachines, materiaal, en toestellen kan worden gebruikt.

      Dit type van diesel generator heeft een blootgesteld kader dat de motor en de alternator huisvest. Het kader wordt gemaakt van metaal en stevig en duurzaam om ontworpen te zijn. Het wordt gewoonlijk opgezet op een reeks wielen om het draagbaar en gemakkelijk te maken zich rond te bewegen. De motor van de generator is typisch een viertaktdieselmotor, die voor zijn efficiency, betrouwbaarheid, en duurzaamheid gekend is.

enige cilinder diesel generator

      Één van de belangrijkste voordelen van diesel van het enige fase open kader generators is hun veelzijdigheid. Zij kunnen in een brede waaier van toepassingen worden gebruikt, van het aandrijven van huizen en kleine ondernemingen aan het verstrekken van reservemacht voor grote industriële faciliteiten. Zij worden ook algemeen gebruikt in bouwwerven, mijnen, en landbouw aan machtsmateriaal zoals pompen, verlichtingssystemen, en machtshulpmiddelen.

      Een ander voordeel van diesel van het enige fase open kader generators is hun efficiency. De dieselmotoren zijn gekend voor hun hoge brandstofefficiency, zo betekent het dat zij meer macht per eenheid van brandstof kunnen veroorzaken dan andere types van motoren. Dit maakt tot hen een rendabele optie om elektriciteit, vooral in situaties te produceren waar de brandstofkosten hoog zijn of waar de generator voor lange perioden moet lopen.

4 slag diesel generator

      Naast hun efficiency, diesel van het enige fase zijn de open kader generators ook gekend voor hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. De motoren worden ontworpen ruw en kunnen ruwe milieu's en zwaar gebruik weerstaan. Zij zijn ook gemakkelijk om, met vele delen te handhaven die dadelijk beschikbaar en gemakkelijk te vervangen zijn.

      Ondanks hun vele voordelen, zijn er ook sommige nadelen aan diesel van het enige fase open kader generators. Één van de belangrijkste nadelen is hun geluidsniveau. De dieselmotoren zijn algemeen bekend luid, wat een probleem in stille woonwijken of in faciliteiten kan zijn waar het lawaai een zorg is. Nochtans, worden vele nieuwere modellen van generators ontworpen stiller om, met betere geluidsisolatie en geluiddempers te zijn.

diesel generator 5kw

      Een ander potentieel nadeel van diesel van het enige fase open kader generators is hun emissies. De dieselmotoren produceren meer verontreinigende stoffen dan andere types van motoren, zoals benzinemotoren. Nochtans, worden de nieuwere modellen van generators ontworpen milieuvriendelijker om, met betere emissieregulering systemen en cleaner-burning brandstoffen te zijn.

      Diesel van het enige fase zijn de open kader generators veelzijdig en een betrouwbare bron van elektromacht. Zij worden wijd gebruikt in een waaier van toepassingen, van het aandrijven van huizen en kleine ondernemingen aan het verstrekken van reservemacht voor grote industriële faciliteiten. Terwijl er sommige nadelen aan deze generators, zoals hun geluidsniveau en emissies zijn, kunnen deze met nieuwere modellen worden verlicht die om stiller en milieuvriendelijker worden ontworpen te zijn. Diesel van het algemene, enige fase zijn de open kader generators een uitstekende optie voor iedereen wie een betrouwbare bron van reserve of primaire macht nodig heeft.

diesel gekoelde generatorlucht