Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd.
E-mail cqkn5@cqkaina.cn TEL.: 86-- 19922140282
Huis >
Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd.

Het is ons uiteindelijk doel dat de klant tevreden voelt.

HUAN NENG Kracht
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant
Merken: HUAN NENG
Gevestigd jaar: 2017
De uitvoerpc: 80% - 90%
Inleiding

China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. is een productiegericht, innovatief, geïntegreerd, servicegericht en netwerkgebaseerd bedrijf dat productie, verkoop, verwerking en R&D integreert.Wij produceren en verkopen voornamelijk benzinegeneratoren, benzinegeneratorsets, digitale invert stille generatoren, waterpompen voor benzinemotoren, dieselgeneratoren, dieselgeneratorsets, algemene motoren, enz. Onze producten hebben een grote consumentenmarkt en worden zeer gewaardeerd door consumenten.

China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

     Vermogensbereik kleine generator: 1kW-15kW digitale open frame inverter generator, 1kW-50kW benzine generatorset, 2kW-16kW eencilinder dubbele cilinder open frame generatorset en stille diesel luchtgekoelde generatorset.

     Groot assortiment generatorsets: 30kW-2200kW grote dieselgeneratorset, 15kW-1000kW ultrastille grote dieselgeneratorset.

     Motor bereik: 2kW-30kW luchtgekoelde benzinemotor, 2kW-22kW luchtgekoelde dieselmotor.

Service

China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Onze visie

Toonaangevend merk van koolstofarme energie en intelligente producten.

Dubbele koolstofverantwoordelijkheid, leidend groen leven.Om het concept van koolstofarme en milieubescherming hoog te houden, een volledige industriële ecologie van slimme productie, slimme bediening en slimme service op te bouwen, mensen te voorzien van koolstofarme energie en slimme producten voor hun thuisreizen, en een geliefd en vertrouwd merk te worden door wereldwijde consumenten.

Onze missie

Focus op technologie en innovatie voor een beter leven.

Creëer waarde met technologie, leid de toekomst met innovatie en maak het leven thuis en de reiservaring van mensen handiger, comfortabeler en aangenamer.

Rekening houdend met onze oorspronkelijke missie, zullen we blijven streven naar een mooi leven met technologie en innovatie, het welzijn van mensen verbeteren en voortdurend voldoen aan de ambities van mensen voor een beter leven.

Onze waarden

Een sterk land met een sterke industrie, klant centraal en gemeenschappelijke welvaart.

Als de industrie sterk is, is het land sterk;als de industrie welvarend is, is de natie welvarend;als je rijk bent, denk dan aan de bron, denk aan de vooruitgang;teruggeven aan de samenleving en het land dienen met industrie.Klant centraal, op strijd gebaseerd, bijdragegericht, ondernemingen, werknemers en partners voor co-welvaart, win-win delen, om gemeenschappelijke welvaart te bereiken.

Geschiedenis

China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. dringt aan op overleven door kwaliteit, markt door reputatie, ontwikkeling door wetenschap en technologie en voordeel door management.We houden ons aan het principe van eerlijkheid en zelftranscendentie, en zijn bereid om de handen ineen te slaan met Chinese en buitenlandse ondernemingen en alle rangen en standen om met de tijd mee te gaan, samen te werken en te winnen, en een moderne hightech onderneming te worden.Zich baserend op geavanceerde bedrijfsfilosofie, wetenschappelijk management, professionele talenten, uitstekende technologie, hoogwaardige producten en hoogwaardige diensten, blijft ons bedrijf groeien en ontwikkelen.We heten vrienden uit het bedrijfsleven in binnen- en buitenland van harte welkom om samenwerking te bespreken, gemeenschappelijke ontwikkeling te zoeken en samen een briljante toekomst te creëren.

Ons Team

(1) weg de met meerdere kanalen van de carrièreontwikkeling

Volgens de bedrijfskenmerken en de toekomstige ontwikkelingsbehoeften, vestigt het bedrijf wegen de met meerdere kanalen van de carrièreontwikkeling in beheerslijn, technische lijn, verkooplijn en functionele lijn. De werknemers kunnen de ontwikkelingsweg kiezen die hen door hun persoonlijke carrière planning aanpast te combineren en de ontwikkeling zal. Combineer persoonlijke de groei en bedrijfontwikkeling om het beste van de talenten van mensen echt te bereiken.

Het bedrijf hecht belang aan de opleiding en de selectie van intern personeel, en de interne baanconcurrentie, de selectie van het reservetalent en andere mechanismen van de talentenselectie, gevestigd om de echt geschikt talenten in de meest geschikte posities te zetten. Momenteel, meer dan 80% van het bedrijf zijn de werknemers in hooggeplaatste posities door interne opleiding en bevordering gekomen.

(2) programma's de op verscheidene niveaus van de capaciteitsverhoging

Eerstejaarsstudenten trainingsprogramma. De opleiding is verdeeld in vier stadia: theoretische stage, demontagestage, rotatiestage en baanleertijd, om studenten snel te helpen in het werkplaatsleven integreren, de basishulpmiddelen en de methodes te beheersen, en de kwaliteit en de capaciteit te ontwikkelen voor de baan bekwaam te zijn.

(3) het multidimensionele beleid van de talentenaansporing

Het beleid van de gelijkheidsaansporing. Voor het kernpersoneel en midden en hoogste leidingkader, aangezien het bedrijf vermeld was, hebben wij verscheidene periodes van gelijkheidsaansporingen uitgevoerd om werknemers aan te moedigen om met het bedrijf te groeien en de vruchten van ontwikkeling samen te delen.

Efficiencyoutput die mechanisme delen. Voor het kern technische en bestuurspersoneel, KPI-is het prestatiebeheer het hoofdformulier om „positieve aansporing“ uit te voeren. Moedig waardeverwezenlijking aan, moedig de nieuwe waarde en de output aan om inkomen te verkrijgen, het veiligheidsinkomen van werknemers in het proces te verzekeren, de prestaties het drijven ruimte uit te rekken, werknemers en de doelstellingen van het bedrijf in dezelfde richting te bevorderen, werknemers aan te moedigen om prestaties te verbeteren en inkomen te verhogen.

Het mechanisme van de jaarsalarisaanpassing. Naast het bepalen van concurrerende salarisniveaus in de industrie, zal het bedrijf ook jaarsalarisaanpassingsbeleid plaatsen dat op de de werkende efficiency van het bedrijf, niveaus van het de industriesalaris en de sociale prijsindexcijfers, enz. wordt gebaseerd, de ononderbroken groei van het inkomen van werknemers te verzekeren.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-- 19922140282
De Stadsc Streek van de Jiuzhouhandel, Nr 89, Hualong-Weg, Jiulongpo Dist, Chongqing, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons