Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd.
E-mail cqkn4@cqkaina.cn TEL.: 86--18623232294
Huis >
Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd.

Het is ons uiteindelijk doel dat de klant tevreden voelt.

De benzinegenerator, diesel digitale generator, keert stille generators, high-power generatorreeks, pompen, motor, etc… om.
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • China Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Main Market: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië
Business Type: Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper
Brands: Kena, Huanneng-Macht
No. of Employees: 5~15
Annual Sales: 20000-200000
Year Established: 2017
Export p.c: 80% - 90%
Customers Served: 12 months
Introduction

Chongqing Kena Electromechanical Co. , Ltd.

Chongqing Kena Electromechanical Co. , Is Ltd een productie-georiënteerde, innovatieve, geïntegreerde, op dienstverlening gerichte en op netwerk-gebaseerde bedrijf het integreren productie, verkoop, verwerking en O&O. Wij vervaardigen en verkopen hoofdzakelijk benzinegenerators, de reeksen van de benzinegenerator, digitaal keer stille generators, het waterpompen van de benzinemotor, diesel generators, diesel generatorreeksen, algemene motoren, enz. om Onze producten hebben een grote markt van de consument en door consumenten hoogst gewaardeerd.

Ons bedrijfswerkingsgebied omvat:

Kleine Generatorvermogensklasse: 1KW-15KW de digitale open generator van de kaderomschakelaar, 1KW-50KW-de reeks van de benzinegenerator, 2KW-16KW-de reeks van de het open-kadergenerator van de enig-cilinder dubbel-cilinder en stille diesel luchtgekoelde generatorreeks.

De grote Waaier van de Generatorreeks: 30KW-2200KW grote diesel generatorreeks, diesel van 15KW-1000KW ultra-stille grote generatorreeks.

Motorwaaier: 2KW-30KW luchtgekoelde benzinemotor, de luchtgekoelde dieselmotor van 2KW-22KW.

Service

Onze Visie

Belangrijk merk van lage koolstofmacht en intelligente producten

Dubbele koolstofverantwoordelijkheid, het belangrijke groene leven. Om het concept lage koolstof en milieubescherming te bevestigen, een full-scene industriële ecologie van slimme productie, slimme verrichting en de slimme dienst reist bouwen, mensen van low-carbon macht en slimme producten voor hun huis voorzien, en die een merk worden door globale consumenten wordt en van wordt vertrouwd gehouden op.

Onze Opdracht

Nadruk bij technologie en de innovatie om het beter leven te drijven

Creeer waarde met technologie, leid de toekomst met innovatie, en maak het het huisleven van mensen en reis geschikter, comfortabel en plezierige ervaring.

Houdend in mening onze originele opdracht, zullen wij blijven ernaar streven om het mooi leven met technologie en innovatie te drijven, het welzijn van mensen te verbeteren, en onophoudelijk de aspiraties van mensen te ontmoeten voor het beter leven.

Onze Waarden

Een sterk land met de sterke industrie, klant eerst en gemeenschappelijke welvaart

Als de industrie sterk is, is het land sterk; als de industrie rijk is, is de natie rijk; als u rijk bent, denk aan de bron, denken aan de vooruitgang; geef terug aan de maatschappij en dien het land met de industrie. Klant eerst, op strijd-gebaseerd, wordt bijdrage-georiënteerd die, ondernemingen, werknemers en partners aan mede-welvaart, het win-win delen, gemeenschappelijke welvaart te bereiken

History

Chongqing Kena Electromechanical Co. , Dringt Ltd op overleving door kwaliteit, markt door reputatie, ontwikkeling door wetenschap en technologie, en voordeel aan door beheer. Wij hangen het principe van eerlijkheid en zelf-transcendence aan, en zijn bereid om zich bij handen met Chinese en buitenlandse ondernemingen en alle gangen van met The Times vooruit te gaan samen te werken en en win-win, leven aan te sluiten een moderne high-tech onderneming het te worden. Vertrouwend op geavanceerde bedrijfsfilosofie, wetenschappelijk beheer, professionele talenten, uitstekende technologie, de producten van uitstekende kwaliteit, en de diensten van uitstekende kwaliteit, blijft ons bedrijf zich groeien en ontwikkelen. Wij heten warm vrienden in binnen- en buitenland van de zakenkringen welkom komen samenwerking bespreken, naar gemeenschappelijke ontwikkeling streven, en gezamenlijk briljanter morgen creëren.

Chongqing Kena Electromechanical Co. , Heeft Ltd strategische samenwerking op lange termijn met belangrijke lokale ondernemingen in Chongqing gevestigd. De bedrijven die hoofdzakelijk met ons bedrijf voor kleine benzineeenheden samenwerken omvatten de Industrie en de Handel van Kema, Loncin, Runtong, Zongshen, Lifan, Jialing, Jiamu, Dinggong, Shenchi en andere industrieën. En wij werken met belangrijke bedrijven om innovatieve en aangepaste producten te ontwikkelen. Voor grote eenheden, heeft ons bedrijf behulpzame relaties op lange termijn met Chongqing Cummins, Guangxi Yuchai, Shangchai-Macht, Weichai-Macht, Stanford Motor, en Leroy Semir Motor gevestigd.

Our Team

(1) weg de met meerdere kanalen van de carrièreontwikkeling

Volgens de bedrijfskenmerken en de toekomstige ontwikkelingsbehoeften, vestigt het bedrijf wegen de met meerdere kanalen van de carrièreontwikkeling in beheerslijn, technische lijn, verkooplijn en functionele lijn. De werknemers kunnen de ontwikkelingsweg kiezen die hen door hun persoonlijke carrière planning aanpast te combineren en de ontwikkeling zal. Combineer persoonlijke de groei en bedrijfontwikkeling om het beste van de talenten van mensen echt te bereiken.

Het bedrijf hecht belang aan de opleiding en de selectie van intern personeel, en de interne baanconcurrentie, de selectie van het reservetalent en andere mechanismen van de talentenselectie, gevestigd om de echt geschikt talenten in de meest geschikte posities te zetten. Momenteel, meer dan 80% van het bedrijf zijn de werknemers in hooggeplaatste posities door interne opleiding en bevordering gekomen.

(2) programma's de op verscheidene niveaus van de capaciteitsverhoging

Eerstejaarsstudenten trainingsprogramma. De opleiding is verdeeld in vier stadia: theoretische stage, demontagestage, rotatiestage en baanleertijd, om studenten snel te helpen in het werkplaatsleven integreren, de basishulpmiddelen en de methodes te beheersen, en de kwaliteit en de capaciteit te ontwikkelen voor de baan bekwaam te zijn.

(3) het multidimensionele beleid van de talentenaansporing

Het beleid van de gelijkheidsaansporing. Voor het kernpersoneel en midden en hoogste leidingkader, aangezien het bedrijf vermeld was, hebben wij verscheidene periodes van gelijkheidsaansporingen uitgevoerd om werknemers aan te moedigen om met het bedrijf te groeien en de vruchten van ontwikkeling samen te delen.

Efficiencyoutput die mechanisme delen. Voor het kern technische en bestuurspersoneel, KPI-is het prestatiebeheer het hoofdformulier om „positieve aansporing“ uit te voeren. Moedig waardeverwezenlijking aan, moedig de nieuwe waarde en de output aan om inkomen te verkrijgen, het veiligheidsinkomen van werknemers in het proces te verzekeren, de prestaties het drijven ruimte uit te rekken, werknemers en de doelstellingen van het bedrijf in dezelfde richting te bevorderen, werknemers aan te moedigen om prestaties te verbeteren en inkomen te verhogen.

Het mechanisme van de jaarsalarisaanpassing. Naast het bepalen van concurrerende salarisniveaus in de industrie, zal het bedrijf ook jaarsalarisaanpassingsbeleid plaatsen dat op de de werkende efficiency van het bedrijf, niveaus van het de industriesalaris en de sociale prijsindexcijfers, enz. wordt gebaseerd, de ononderbroken groei van het inkomen van werknemers te verzekeren.

Contacteer op elk ogenblik ons

86--18623232294
De Stadsc Streek van de Jiuzhouhandel, Nr 89, Hualong-Weg, Jiulongpo Dist, Chongqing, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons