lopende band

Eigen fabriek, stevige waarborg, stabiele levering, efficiënte productie

Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. fabriek productielijn 0Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. fabriek productielijn 1Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. fabriek productielijn 2Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. fabriek productielijn 3Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. fabriek productielijn 4

OEM / ODM

Ltd is een ervaren OEM/ODM-fabrikant van de het waterpomp van de generatormotor in Chongqing. Met uitvoerige OEM/ODM-mogelijkheden, prima productiemateriaal en stabiele productiecapaciteit, hebben wij met succes verscheidene projecten voor vele generatorgroothandelaars en merkeigenaars voltooid, en het ontvangen positief koppelt en erkenning terug.

Wij zullen uw meest geschikte partner zijn en zullen maximumwaarde voor u blijven tot stand brengen!

R & D

ChongQing Kaina elektromechanisch Ltd is productie, innovatief, geïntegreerd, op dienstverlening gericht en een netwerk-georiënteerdd bedrijf dat productie, verkoop, verwerking en onderzoek en ontwikkeling integreert. Het bedrijf produceert en verkoopt hoofdzakelijk benzinegenerators, de reeksen van de benzinegenerator, de digitale stille generators van de frequentieomzetting, benzinepompen, diesel generators, diesel generatorreeksen, motor voor algemeen gebruik best-selling markt van de consument, van een zeer goede toestand onder consumenten, het bedrijf en de lokale belangrijkste ondernemingen van Chongqing geniet om strategische samenwerking op lange termijn te vestigen, plaatste de kleine benzinemotor de belangrijkste samenwerkingsondernemingen is de Comaindustrie en Handel, Loncin, Runtong, Zongshen, Lifan, Jialing het bedrijf strategische samenwerking op lange termijn met belangrijke lokale ondernemingen in Chongqing heeft gevestigd. Terwijl het samenwerken met deze ondernemingen, hebben wij ons eigen team van de motorgenerator R&D, en wij werven actief studenten en postuniversitairen aan ons bedrijf voor stage aan, om onze eigen talenten te cultiveren en hen op te leiden om talenten voor de maatschappij te verstrekken, en de studenten die in ons bedrijf hebben geïnterneerd hebben zeer hoge ontwikkeling.

Laat een bericht achter