Bericht versturen
Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd.
E-mail cqkn5@cqkaina.cn TEL.: 86-- 19922140282
Huis
Huis
>
Gevallen
>
Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. Recentste bedrijfgeval ongeveer Geval van een kleine generator in een gemeenschap
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Geval van een kleine generator in een gemeenschap

2023-06-07

Recentste bedrijfgeval ongeveer Geval van een kleine generator in een gemeenschap

Generator is een mechanisch apparaat dat andere vormen van energie omzet in elektrische energie.Het wordt aangedreven door een waterturbine, stoomturbine, dieselmotor of andere krachtmachines, die de energie die wordt gegenereerd door waterstroom, luchtstroom, brandstofverbranding of atoomsplitsing omzet in mechanische energie naar de generator, die vervolgens wordt omgezet in elektrische energie.

Generatoren hebben een breed scala aan toepassingen in de industriële en agrarische productie, nationale defensie, wetenschap en technologie en het dagelijks leven.Er zijn veel vormen van generatoren, maar hun werkingsprincipes zijn gebaseerd op de wet van elektromagnetische inductie en de wet van elektromagnetische kracht.Daarom is het algemene principe van de constructie: het gebruik van geschikte magnetische en geleidende materialen om een ​​magnetisch circuit en circuit voor wederzijdse elektromagnetische inductie te vormen, om elektromagnetische kracht te genereren om het doel van energieconversie te bereiken.

Hoofdstructuur

Generatoren zijn meestal samengesteld uit stator, rotor, eindkappen en lagers.

De stator bestaat uit de statorkern, draadwikkelingen, zitting en andere structurele onderdelen die deze onderdelen op hun plaats houden.

De rotor bestaat uit de rotorkern (of paal en smoorspoel) wikkeling, beschermring, middenring, sleepring, ventilator en as.

De stator en rotor van de generator zijn verbonden en geassembleerd door lagers en eindkappen, zodat de rotor in de stator kan roteren en de beweging kan uitvoeren van het snijden van magnetische krachtlijnen, waardoor het geïnduceerde potentieel wordt gegenereerd, dat door de terminals wordt geleid en aangesloten in het circuit, dan wordt de stroom gegenereerd.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-- 19922140282
De Stadsc Streek van de Jiuzhouhandel, Nr 89, Hualong-Weg, Jiulongpo Dist, Chongqing, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons