Geval van een kleine generator in een gemeenschap

August 9, 2022
Laatste bedrijfscasus over Geval van een kleine generator in een gemeenschap

Detaillering.
De generator is een mechanisch apparaat dat andere vormen van energie in elektrische energie omzet. Het wordt gedreven door waterturbine, stoomturbine, dieselmotor of andere die machtsmachines, die de energie omzetten door waterstroom, luchtstroom, brandstofverbranding of atoomsplitsing wordt geproduceerd in mechanische energie aan de generator, die dan in elektrische energie wordt omgezet.

De generators hebben een brede waaier van gebruik in industriële en landbouwproductie, nationale defensie, wetenschap en technologie en het dagelijkse leven. Er zijn vele vormen van generators, maar hun het werk principes zijn gebaseerd op de wet van elektromagnetische inductie en de wet van elektromagnetische kracht. Daarom is het algemene principe van zijn bouw: het gebruik van aangewezen magnetische en geleidende materialen om een magnetische kring en kring voor wederzijdse elektromagnetische inductie te vormen om elektromagnetische bevoegdheid te produceren om het doel van energieomzetting te bereiken.

Hoofdstructuur

De generators zijn gewoonlijk samengesteld uit stator, rotor, eindkappen en lagers.

De stator bestaat uit de statorkern, draadwinding, zetel en andere structurele delen die deze delen op zijn plaats houden.

De rotor bestaat uit de rotorkern (of pool en vernauwing) het winden, wachtring, centrumring, misstapring, ventilator en schacht.

De stator en de rotor van de generator worden aangesloten en door lagers en eindkappen, zodat de rotor in de stator kan roteren en de beweging doen van het snijden van magnetische lijnen van kracht, waarbij het veroorzaakte potentieel wordt geproduceerd, dat door de terminals wordt geleid en in de kring verbonden, dan de stroom worden geproduceerd geassembleerd.