Chongqings het diesel generatorgeval toont

August 9, 2022
Laatste bedrijfscasus over Chongqings het diesel generatorgeval toont

Gedetailleerde inleiding.
De diesel generator is een soort het kleine materiaal van de machtsgeneratie, verwijst naar de diesel, enz. als brandstof, de dieselmotor als motor om de machines van de de generatiemacht van de generatormacht te drijven. De gehele reeks is over het algemeen samengesteld uit dieselmotor, generator, controledoos, brandstoftank, aanvang en controle batterij, beschermingsapparaat, noodsituatiekabinet en andere componenten.

Het kan in diverse huishoudens, bureaus, kleine, middelgrote en grote ondernemingen voor dagelijkse machtsgeneratie en de generatie van de noodsituatiemacht worden gebruikt.

De basisstructuur van diesel generator is samengesteld uit dieselmotor en generator, en de dieselmotor wordt gebruikt om de generator te drijven om elektriciteit te produceren.

De basisstructuur van dieselmotor: bestaat uit cilinder, zuiger, cilinderkop, opnameklep, uitlaatklep, zuigeras, koppelstang, trapas, lager en vliegwiel en andere componenten. De diesel generatordieselmotor is over het algemeen een enig-cilinder of een viertaktdieselmotor met meerdere cylinders, enig-cilinder viertaktdieselmotor die basisprincipe werken: het dieselmotorbegin is door mens of andere bevoegdheid om de dieselmotortrapas te draaien zodat de zuiger in de bovenkant van de gesloten cilinder voor boven en beneden het vergelden van motie. Zuiger in motie om vier slagen te voltooien: de opnameslag, de compressieslag, de verbranding en het werk (uitbreiding) strijken en putten slag uit. Wanneer de zuiger van de hoogste benedenwaartse die beweging van de open opnameklep, de luchtfilter door de verse lucht in de cilinder wordt gefiltreerd om de opnameslag te voltooien. De zuigerbeweging van beneden naar boven, in de uitlaatdeur is gesloten, wordt de lucht samengeperst, de temperatuur en de drukverhoging, voltooit het compressieproces. De zuiger zal de top, de brandstofinjector bereiken om de brandstof aan mist in de verbrandingskamer te filtreren en lucht op hoge temperatuur en het mengsel van de hoge druk onmiddellijk op brand, de vorming van hoge druk om de zuiger onderaan het werk te duwen, duwt de trapasomwenteling, om de het werkslag te voltooien. Nadat de het werkslag wordt gebeëindigd, opent de zuigerbewegingen omhoog van de bodem, de uitlaatklep uitlaat, voltooiend de uitlaatslag. Elke omwenteling van de slagtrapas van de helft van een draai. Na verscheidene werkende cycli, versnelt de dieselmotor geleidelijk aan in het werk onder de inertie van het vliegwiel.