Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd.
E-mail cqkn5@cqkaina.cn TEL.: 86-- 19922140282
Huis
Huis
>
News
>
Company news about Hoe te om een benzine te beginnen generator die niet in brand zal steken?
EVENTS
VERLAAT EEN BERICHT

Hoe te om een benzine te beginnen generator die niet in brand zal steken?

2022-08-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om een benzine te beginnen generator die niet in brand zal steken?

Oplossing voor het probleem van de Kena-benzinemotor die beginnen niet: 1. Eerste controle of de olie en de benzine onlangs worden toegevoegd. Als niet, is het wit, het toegevoegd meer dan drie voordien maanden, moet u de olie en de benzine uitgieten en het vervangen. De olie en de benzine zijn slechts geldig drie maanden. Na drie maanden, hebben de olie en de benzine zijn viscositeit verloren en geen effect gehad. 2. Controleer of de generator van olie en benzine volledig is. Als niet, zal de generator niet aansteken en zal beginnen. 3. Als alle bovengenoemd wordt gedaan, dan zie of steken de bougies in brand. Als niet, verwijder de bougie, veeg wat benzine af, en zie of wordt de generator aangestoken. Als het wordt aangestoken, is het fijn.

Benzinegenerator om het brandbare die mengsel in de cilinder te maken, snel te branden wordt geïnhaleerd om hogere druk te veroorzaken, zodat de motor om een hogere macht, brandbaar mengsel vóór samen te persen verbranding te verzenden, zodat zijn volume zal worden verminderd, de dichtheid zal stijgen, zal de temperatuur, d.w.z., de behoefte aan het compressieproces toenemen. In dit proces, zijn de opname en uitlaatkleppen gesloten en de trapas duwt de zuiger om zich van het lagere einde aan het hogere dode centrum voor één slag te bewegen, de compressieslag. Op dit ogenblik zal de druk van het mengsel stijgen tot 0.6-1.2MPa en de temperatuur zal 600-700K bereiken.

Oplossingen voor het probleem van benzinegenerators die geen elektriciteit produceren.

1. controleer en verbeter bedradingsfouten volgens het schakelschema.

2. Opwinding het winden van de belangrijkste generator of de opwekker wordt verkeerd verbonden, resulterend in onjuiste polariteit. Vaak wordt dit veroorzaakt door onjuiste te telegraferen nadat opwinding het winden is vervangen. Het zou moeten worden gecontroleerd en worden verbeterd; 3. Het roterende element van de siliciumgelijkrichter wordt kortgesloten wegens analyse en leidt in zowel positieve als negatieve richtingen. Gebruik een multimeter om de positieve en negatieve weerstand van het gelijkrichterelement te controleren en het beschadigde element te vervangen; 4. Het belangrijkste generatoropwinding winden is beschadigd. Gebruik een multimeter om het belangrijkste generatoropwinding winden te controleren en te meten, is de weerstand oneindig, en de opwindingslijn zou moeten worden verbonden.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-- 19922140282
De Stadsc Streek van de Jiuzhouhandel, Nr 89, Hualong-Weg, Jiulongpo Dist, Chongqing, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons