Begin de diesel generatorreeks op de juiste manier

August 9, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Begin de diesel generatorreeks op de juiste manier

Aangezien tijden, er twee maatregelen zijn om de diesel generatorreeks te beginnen, is men hand en één is slavenomschakeling. Het handbegin om het alarmsysteem te beginnen om te testen te zien of is het normaal, en toen de dominante elektrische die knop aan de post van het handboek wordt gesneden, het zijn genoeg om de lijn normaal te beginnen. De zeer belangrijke schakelaar is het besluit om de elektrische deur aan de belangrijkste knoop te snijden, en de voedingorganen zouden om de elektrische deur te schakelen ook in de automatische post moeten zijn, zodat wanneer de nutsmacht zakt, de generator kan elektrisch lopen.

Om de normale bedrijfsvoering van diesel generators te onderwijzen, om de periode van vraag uit te breiden, is het belangrijk om een goed werk van bezinning te doen over het behoud van zittingsklasse, om ervoor te zorgen dat wat niet in de stroomuitval in een goede de visiestaat van de gaslevering kan worden gezegd, om normale elektriciteit niet af te schrikken.

De eerste zou moeten een goed werk van dagelijkse inspectie doen, die zich bij het overdenken de volgende bovengenoemde situaties concentreren.

1, controle of de diesel in de tank volstaat, of de milieubinnenkant schoon en sanitair is, dwingt om dat de pijpleidings nooit ervoor te zorgen lucht; 2, herzien het water of het antivriesmiddel in de kartontank, de olie van de generatoras is niet allen in de vereiste positie; 3, controle of de kring bedrading normaal is, zijn geen vast lichaam;.

4, controle of het batterijniveau in de bepaling van de het meeslepen dag is, of de macht volstaat; 5, om te zien of de normale omzet van component aan component, er omhoog geen ruwe rijkdomstapel is; 6, herzien de generator hebben gebroken geen plaats, is er geen lekkage;.

Alvorens diesel generators te varen, moet eerst of overdenken het water in de tank of het antivriesmiddel volstaat, als de havermoutpap minder monnik sinds om is op te vullen en dan te beginnen. Bovendien om te bepalen of de smeerolie aan de gespecificeerde schaal wordt toegevoegd, evenals of er veiligheidsgevaren in de componenten zijn, als daar zijn verborgen problemen, wij snel moet verwijderen alvorens begint.